Lang, lang geleden – inmiddels 10 jaar – besloot een groepje ondernemende IT-ers om een eigen bedrijf op te starten, in de toenmalige niche markt van integratie: Rubix. Dit kleine bedrijf is van 5 medewerkers zonder kantoorpand uitgegroeid tot een solide bedrijf met 58 medewerkers, dat nu gevestigd is in het mooie en moderne Bolduc gebouw, in ‘s Hertogenbosch naast de A2. Inmiddels is integratie allang geen niche sector meer; het is een onmisbaar element geworden in ieder bedrijfs-IT landschap. En het gaat nóg belangrijker worden met de alom aanwezige digitalisering. Niet alleen in bedrijven, maar in alle aspecten van ons dagelijks leven

Wij zijn trotser dan trots op die 10 jaar. Daarom hadden we 20 maart een groot jubileumfeest voor onze klanten, relaties en medewerkers. Deze foto’s geven een impressie van het goed geslaagde feest:

Niet alleen vierden we feest op 20 maart, het was tegelijk de lanceringsdatum voor onze nieuwe website en de eenmalige uitgave van ons eigen Rubix magazine! De nieuwe website heb je voor je (en diegenen die ons kennen, zien vast het verschil), het magazine kun je bekijken door op de cover te klikken.

We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt!