Wij zijn Rubix.

En daar zijn we trots op.

Wij helpen onze klanten in de digitale toekomst te overleven en excelleren. Onze visie is gebaseerd op onze jarenlange ervaring en onwrikbare geloof in innovatie. Onze kernwaarden laten zien waar wij voor staan en onze klanten kunnen je vertellen wat hen dit oplevert.

Team Rubix

Maak kennis met onze mensen.

Wij zijn vakidioten, integrators, die-hard developers, mensen-mensen, wolkenridders en bouwers. Individueel zijn we vakmensen, samen zijn we alleskunners. Ons gezamenlijke doel is om altijd tot de beste oplossingen en resultaten te komen.

bekijk het team

Visie en missie

Missie

Onze missie is het creëren van een digitale toekomst door data, technologieën en systemen te verbinden.

 

Visie

Door digitalisering ontstaan nieuwe businessmodellen en worden bestaande businessmodellen efficiënter. Organisaties die niet in staat zijn constant te vernieuwen raken daardoor hun positie kwijt. Wij voorzien organisaties van de gereedschappen die ze nodig hebben om in de digitale toekomst te kunnen overleven en excelleren. Samen creëren we een wendbaar IT landschap en verhogen we de snelheid van de ontwikkeling van nieuwe diensten en features.

De gereedschappen die wij hanteren – technologie, kennis en ervaring –  scharen we onder drie kerndisciplines: Integratie & API, Applicatie Modernisatie en Data Driven. De combinatie van deze drie disciplines zorgt voor een digitale synergie, die organisaties het volle potentieel van de digitale toekomst laat benutten.

Onze klanten

Voor wie wij graag ons bed uitkomen.

Rubix'er ben je niet voor even

Onze mensen blijven bijzonder lang aan boord. Dat zegt voor ons alles.

Medewerkers Tevredenheids- onderzoek

Op dit cijfer zijn wij trots. Wij zijn er namelijk voor onze klanten én onze eigen mensen. Plezier in het werk is dan een must.

4 jaar op rij FD Gazelle

Een fijne bevestiging van dat wat wij doen belangrijk is, want dat is waardoor we groeien.

Certificeringen

Wij houden ervan onze zaken transparant en op orde te hebben.

Onze kernwaarden

Dit is waar wij voor staan

Synergie

Een synergie is een situatie waarin het effect van een samenwerking groter is dan wat elk van de samenwerkende partijen afzonderlijk zou kunnen bereiken. Simpel gezegd: één en één is drie. Doeltreffender kunnen we Rubix eigenlijk niet omschrijven. Zowel in relatie met onze klanten, als binnen ons team.

Kompas

Op een kompas kun je vertrouwen. Het is een betrouwbaar instrument gebaseerd op feitelijkheden. Zo zien wij onszelf ook. Wij weten welke richting een IT-landschap op moet om toekomstbestendig te zijn.

Grensverleggend

Om te groeien zijn verandering en ontwikkeling nodig. De enige manier om dat te bereiken, is door je grenzen te verleggen. Door continu bij te leren en open te staan voor nieuwe ideeën. Maar ook door standvastig te zijn, en door te zetten.

Realisatie

Onze klanten weten dat we altijd realiseren wat we adviseren. Dat we nooit iets adviseren wat we niet kunnen realiseren. Een beetje een breinbreker, maar wel waar we voor staan. Geen gebakken lucht of loze beloftes.

Interviews

Omdat we voor en met mensen werken.

Het achterliggende verhaal is meestal minstens zo interessant als sec de oplossing bij een klant of iemands functiebeschrijving. Want waarom kiest een consultant voor jaren bij dezelfde klant blijven? Of voor een product switch binnen Rubix? En hoe denken integratie aanjagers bij onze klanten over het vak?

Je leest het hier >

Onze partners

Samenwerken doe je niet alleen.